Johammer

Johammer

produkt-rechts-vorne-gruen.jpg

 

Moderne Elektrische Cruiser van Johammer met innovatieve Energie technologie. De eerste motor met een actieradius van 200 km. Ontwikkeld en geproduceerd in Oostenrijk. Kijk voor de types bij ons aanbod

 

Ongeëvenaarde ActieradiusActieradius

Een uitzonderlijke actieradius gaat niet vanzelf. Dit is mogelijk gemaakt door het het consequent doorvoeren van een innovatief concept. Een Johammer ziet er niet alleen anders uit, hij is ook van de grond af opnieuw ontworpen.

 

Uniek concept

0360-rahmenkonstruktion.jpg

 

De kortste verbinding tussen twee assen is recht. Simpel een elektromotor in een bestaand motorfiets concept te plaatsen doet geen recht aan de elektromotor. Daarom zijn bij Johammer op meerdere vlakken nieuwe wegen verkent.

 

Ontwerp zonder compromis

johammer-detail-0386.jpg

Elektrische aandrijving en regelaar zijn onderhoudsvrij in het achterwiel geïntrigeerd. Bij de battery is een speciale stap in de toekomst gemaakt. Geen enkele elektrische motorfiets fabrikant kan de unieke technische eigenschappen van Johammer evenaren. 

 

Onconventionele constructie

johammer-detail-0396.jpg

De extreem stijve aluminium chassis biedt ruimte voor de veercomponenten en het accu pakket. Gewicht, stabiliteit en functie als perfecte synergie.

 

Bewezen concept opnieuw geformuleerd

johammer-detail-0284.jpg

De voorste progressief geveerde swingarm, bestaand uit twee kokerprofielen en parallel gemonteerde remanker verhindert duiken bij het remmen. De eenzijdige gegoten aluminium achterbug is eveneens progressief geveerd. 

 

Perfect handelbaar

Perfect Handelbaar

Het ideale zwaartepunt (350 mm) biedt optimaal rijcomfort en zeker gevoel. Het stuur en de voetsteunen bieden ruimte voor individuele instellingen. 

 

Multifunctionele Spiegels

9655-rueckspiegel-rechts.jpg

In de beide ronde spiegels zijn 2.4" kleurendisplays ingebouwd. Deze geven alle informatie weer die je als bestuurder nodig bent, van snelheidsmeter, controle lampen tot aan batterijstatus. De buitenzijde van de spiegels doen ook nog eens dienst als dagrijverlichting en richtingaanwijzers.

 

Emisieloos Cruisen

johammer-detail-0349-feature-image.jpg

Met de motor genieten van het landschap of dijkweg betekend niet meer fietsers en voetgangers lastig vallen met overmatig lawaai of stank. Het is nu genieten zonder uitstoot.

 

Op wens samengesteld


Standaard word de Johammer in het wit geleverd. Daarnaast zijn er 4 metallic kleuren mogelijk.

 farbe-weiss-150x150.jpgMetallic Blauwfarbe-gelb-150x150.jpgfarbe-gruen-150x150.jpgfarbe-silber-150x150.jpg

 

Een eigen kleur al dan niet gecombineerd met een bedrijfslogo is ook mogelijk.

Ook zijn diverse optie leverbaar, zoals een USB aansluiting, Alarm en op verzoek ook een duo-zit.