Over ons

Electric Motorcycles Nederland

Electric Motorcycles Nederland is de specialist op het gebied van elektrische motoren, zowel in verhuur, verkoop van nieuwe en gebruikte elektrische motorfietsen,  onderhoud hieraan net  als gespecialiseerde events en motorreizen. 

De klant vindt bij Electric Motorcycles uitsluitend elektrisch aangedreven vervoermiddelen, bij ons vind je diverse elektrische motormerken. Electric Motorcycles is de enige onderneming in de Benelux die deze voertuigen zowel verkoopt als verhuurt. 

Experience Electric / Try Electric

We beperken ons niet tot de verkoop en verhuur. Wij gaan verder door zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met  elektrische motoren. Naast het geven van presentatie's, organiseren we proefritten, tourtochten en zelfs meerdaagse tochten om te laten zien dat elektrisch motorrijden gewoon leuk is, dit doen we allemaal onder de term "Try Electric!"

Practice what you preach!

Als bedrijf doen we natuurlijk zelf ook wat we zeggen, zo maken we zelf gebruik van elektrische voertuigen voor het transport van onze producten. Afhankelijk van hoe snel, waar of hoeveel motoren we ergens af leveren gebruiken we een Tesla Model X voorzien van motordrager. Als we meer dan twee motoren vervoeren gebruiken we een gesloten Brian James Trailer, speciaal ingericht voor motortransport. 

Bovag en RDW erkend

Electric Motorcycles Nederland is meervoudig RDW-erkend en lid van de BOVAG.  Op al onze leveringen zijn de algemene Bovag Voorwaarden Gemotoriseerde Tweewielers  van toepassing.