Mega Motor Treffen - Experience Energica Eva

21 mei 2017

Mega Motor Treffen

Op zondag 21 mei organiseren Promotor Magazine en de Koninklijke Nederlandse Motorrijders Vereniging (KNMV) voor het eerst het Mega MotorTreffen. Het evenement in Vijfhuizen wordt het grootste motortreffen van de Lage Landen en vormt daarmee een soort ‘Daytona in de polder’.

 
Daytona is een begrip voor veel motorrijders. Het motortreffen in Florida is een van de grootste treffens ter wereld. Net als in de USA draait het Mega MotorTreffen om motoren, muziek en lekker eten. De onderlinge gezelligheid en het zien en gezien worden vormen het hart van het evenement. 

Tijdens het Mega MotorTreffen parkeren motorrijders hun motor op de Mainstreet van de Expo Haarlemmermeer in Vijfhuizen en kunnen vanaf dat moment genieten van uitgebreide entertainment.

Mooiste Motor verkiezing

Motorrijders doen er verstandig aan om hun motor voorafgaand aan het evenement nog even te poetsen. De mooiste en meest exclusieve motoren maken kans op de uitverkiezing tot ‘Mooiste Motor’. De presentatoren van het RTL7 programma MotoMe speuren naar de mooiste motor en maken opnames voor hun uitzending later in de week.


KNMV Experience

De KNMV pakt uit met een Experience waarbij motorrijders worden uitgedaagd om hun motorbehendigheid op een speelse manier te verbeteren op een bijzonder en uitdagend parcours. Een aantal oefeningen uit dit parcours komen uit de Voortgezette Rijopleidingen (VRO) die de KNMV al sinds jaar en dag organiseert.

Proefrijden

Energica Eva @  Mega Motor Treffen

Het Mega Motortreffen biedt motorrijders ook de kans om te rijden op hun droommotor. Motormerken zoals Ducati, Triumph, Harley-Davidson, Kawasaki, Suzuki, Indian, Mash, Moto Guzzi en Aprilia nemen hun nieuwste modellen mee naar Vijfhuizen. Vanuit Electric Motorcycles nemen we diverse elektrische motoren mee, waaronder natuurlijk de Energica Eva. Speciaal voor de proefritten is een route in de omgeving van Vijfhuizen uitgezet waar de bezoekers met deze nieuwe motoren kennis kunnen maken.

Occasionplein

En wat als je na een proefrit verliefd wordt op een nieuw model? Of ben je al een tijdje van plan je motor te verkopen? Dan kun je op het Occasionplein terecht. Op dit plein kun je je motor te koop aanbieden aan de duizenden bezoekers van het Mega Motortreffen. 


Live muziek en motorsport

Midden op het evenemententerrein bevindt zich een groot podium waar gedurende de dag live optredens worden gegeven van uiteenlopende artiesten. Van singer-songwriter tot rock’n’roll, motorrijders kunnen vanaf een terras genieten van typische motorrijdersmuziek. Ook kunnen de aanwezige motorliefhebbers op grote schermen kijken naar live motorsport.

 


Locatie:

Expo Haarlemmermeer

Stelling 1 Vijfhuizen

Tijd: 10.00 – 17.00 uur

 

Toegangskaarten:

KNMV en/of Promotor-lid €7,50

KNMV en/of Promotor-lid €10,- inclusief één introducé

Geen KNMV en/of Promotor-lid €10,-

 


Voor meer informatie ga naar www.megamotortreffen.nl

Bron: www.megamotortreffen.nlNaar het overzicht