Energica Club Nederland

31 maart 2021

Energica Club Nederland

Het kon niet uitblijven dat er met het groeiende aantal Energica Rijders ook een club met eigenaren gevormd zou worden. De afgelopen periode is er hard gewerkt aan een heuse Energica Club Nederland.

Bas v L, Thimo, Bas C hebben een club opgetuigd om elkaar zowel digitaal, onderweg en op de baan meer te kunnen verenigen als de elektrische motorfiets pioniers van Nederland. Er staan nog een hoop uitbreidingen op de agenda en deze doen ze graag op basis van jullie feedback en input.

De agenda wordt de komende periode nog aangevuld met een aantal andere evenementen, maar laat je niet afremmen om lid te worden en/of een event te boeken, voordat deze volgeboekt zijn.

De intentie van de club gaat verder dan alleen website, denk bv aan kortingen op rijtrainingen, motor reizen, toertochten etc.

Om je lidmaatschap en jouw support voor de Energica club extra aantrekkelijk hebben we aan ieder bij ons bekende Energica eigenaar een mail gestuurd met een kortingscode met €25,- korting op het jaarlidmaatschap bij energicaclub.nl

Heb je deze niet ontvangen? Check dan even je spambox of stuur ons een mail met je kenteken en VIN nummer, dan sturen we je die alsnog.

Bron: www.energicaclub.nlNaar het overzicht