Energica Track Time tijdens 40e Ducati Club Race op Assen

26 mei 2019

Energica - Track Time - 40e Ducati Club Race

Elektrisch motorrijden tijdens de 40e Ducati Club Race.  De open eSBK is een Demo Race (15:10 uur) er kan elektrisch gereden worden met de Energica motoren tijdens de Demo om 11:00 uur 's morgens.

Electric Motorcycles grijpt namelijk de 40e Ducati Club race aan om het publiek met een voorliefde voor Italiaanse motoren, kennis te laten maken met de elektrische motoren van het eveneens Italiaanse Energica.

In het paddock tonen we de Energica Ego, Eva en Energica EsseEsse9. Daarnaast laten we zien hoe het snelladen werkt en kun je bij Electric Motorcycles terecht met alle vragen over het elektrisch rijden. 

Motorrijden is beleving en Emotie, wij laten jou zelf ervaren dat de elektrische aandrijving een nieuwe dimensie toevoegt. In samenwerking met de Ducati Club is er de mogelijkheid om zelf met een Energica op het circuit te rijden tijdens de Demo Klasse op zondag, onder de noemer "Energica Track Time Assen”.

energica-electric-motorcycles-experience-electric-track-time-3(1).jpg

De plaatsen zijn beperkt en inschrijven kan op locatie bij de stand van Electric Motorcycles. Wees er op tijd bij! Er wordt gereden om 11:00 uur,  de inschrijving is vanaf 9:00 uur (Vol is Vol)

Kosten voor deelname; € 59,- Dit is inclusief de Energica en de kosten voor het gebruik van de baan.

Wil je met je eigen Energica de baan op, schrijf je dan van te voren kosteloos in op energica@electricmotorcycles.nl.

Meer informatie over de Energica motoren vind je op www.energicamotor.nl 

Open eSBK demo race om 15:10

Op zondag 26 mei is het zover: de eerste demo-race van de Open eSBK samen met Electric Motorcycles Nederland! Tijdens prime time van de Ducati Club races op Assen zal de sprintrace bestaan uit een start en race van 10 minuten. Deelname is gratis. Als je extra circuittijd wilt of de licentie cursus wilt volgens, neem dan zo snel mogelijk contact op. (liefst voor, donderdag 16 mei,  13.00 uur).

Bron: www.electricmotorcycles.nlNaar het overzicht