eSBK-race tijdens Ducati Club race

25 mei 2019

Open eSBK: elektrisch voor iedereen

Ben jij een beetje vooruitstrevend en houd je van een geweldige uitdaging op de motor?
Schrijf je dan in voor de Open eSBK! Dit jaar gaat een elektrische motorcompetitie van start, in samenwerking met de KNMV. Er zijn in 2019 twee raceweekends, tijdens grote evenementen: de Ducati Club Race (24-26 mei) en de Gamma Racing Day (16-18 augustus), beide op het TT circuit in Assen.

De Open eSBK is een nieuwe, volledig elektrische klasse voor elektrische motorfietsen. Een unieke kans voor elektrische raceteams en eigenaren van een elektrische motorfiets om te laten zien waartoe zij én hun tweewielers in staat zijn. Iedereen kan meedoen, zelfs als je nog maar weinig circuitervaring hebt. Maar ook ervaren coureurs kunnen zich uitleven: er zijn verschillende klasses voor weg-motorfietsen en prototypes.

Organisator Jeroen Goudswaard: “Er is speciale circuittijd vrijgemaakt voor de elektrische motorfietsen. Dat dit gebeurt is echt uniek! We hopen dat eigenaren van elektrische motorfietsen meedoen, maar dat we ook motorfabrikanten kunnen overtuigen hun machines aan het werk te zetten. Samen laten we zien hoe gaaf en leuk elektrisch vervoer is!”

In samenwerking met Electric Motorcycles Nederland is het mogelijk om een elektrische motorfiets voor een weekend te huren en mee te doen. Meer weten? Neem contact met ons op!

We zien je graag bij Open eSBK 2019!

Meer informatie: jeroen.goudswaard@openesbk.com of +31 (0)6 52 51 96 44
Aanmelden: c.vanberkesteijn@knmv.nlNaar het overzicht