1e Blog...Voorbereiding - Factory Tour!

31 mei 2018

Bloggen over elektrische motoren?

Elektrische motorfietsen. Ja, wat kun je daar nu over zeggen....

In de jaren dat ik, Marchel Bulthuis, nu al werk met en aan elektrische motoren heb ik inmiddels wel wat geleerd. Tijd om wat van deze ervaring openbaar te maken en te delen. Daarom deze eerste "blog" post.

Het mooiste is om iets te vertellen aan de hand van voorbeelden. Buiten dat we in het verleden al erg leuke dingen gedaan hebben, zoals 1000 km op een dag rijden en in één weekend van Nederland naar Luzern, Zwitserland en terug rijden, wil ik jullie meer laten zien.

De komende dagen laten we als Electric Motorcycles zien dat ook grotere afstanden mogelijk zijn op een elektrische motor. Hiervoor zijn we een unieke samenwerking met Horizon Motor Reizen aan gegaan. Onder de noemer "Experience Electric - Factory Tour" gaan we met 8 elektrische motoren rijdend vanuit Nederland naar de Energica fabriek in Italië.

 laatste-voorbereidingen-factory-tour-energica.jpeg

Vandaag zijn alle (huur)motoren naar Horizon Motor Reizen gebracht en staan ze allemaal netjes aan de langzame / thuis lading voor de reis van morgen. Ook de volgauto is al redelijk af of is het nu op geladen voor de reis.

Volg onze sociale media voor de korte updates en morgen proberen we een dagverslag te schrijven.

Bron: www.electricmotorcycles.nlNaar het overzicht