Experience Electric - Track Time - Ducati Club Race

27 mei 2018

Experience Electric - Track Time - Ducati Club Race

Electric Motorcycles grijpt de 39e Ducati Club race aan, om het publiek met een voorliefde voor Italiaanse motoren, kennis te laten maken met de elektrische motoren van het eveneens Italiaanse Energica. In het paddock tonen we de Energica Ego, Eva en de nieuwe Energica EsseEsse9. Daarnaast laten we zien hoe het snelladen werkt en kun je bij Electric Motorcycles terecht met alle vragen over het elektrisch rijden.

Hiermee houdt het niet op, motorrijden is beleving en Emotie. Wij laten zien dat de elektrische aandrijving een nieuwe dimensie toevoegt. In samenwerking met de Ducati Club is er mogelijkheid om zelf met een Energica op het circuit te rijden tijdens de Demo Klasse op zondag. Onder de noemer "Experience Electric - Track Time Assen”. De plaatsen zijn beperkt en inschrijven kan bij de stand Electric Motorcycles.

Kosten voor deelname; € 80,-

Energica

Energica Ego, Eva en EsseEsse9 zijn gebaseerd op hetzelfde in Italië ontwikkelde rijwielgedeelte, aandrijving en design. Met 3D-geprinte en speciaal gefreesde onderdelen, Marzocchi en Bitubo (of optionele Ohlins) vering, Brembo remmen en het gepatenteerde eABS zijn dit de meeste ge-avanceerde elektrische motoren die er zijn. Daarnaast is het snelladen (20 minuten naar 85%) standaard op al deze machines. De instelbare motor en regenerative mappings zijn aangepast aan de toepassingen van de verschillende types. De standaard Eva en EsseEss9, zijn met hun 80 kW en 180 Nm al goed bedeeld. De Eva 107 en de Ego beschikken zelfs over 107 kW en 200 Nm.


Naar het overzicht