TransFuture Festival 2017

22 juni 2017

TransFuture Festival 2017

Op donderdag 22 en vrijdag 23 juni a.s. wordt op EnTranCe, de energieproeftuin van de Hanzehogeschool Groningen en Energy Academy Europe voor de derde keer het TransFuture Festival gehouden. Een festival voor professionals, ondernemers, bedrijven, overheden en belangstellenden rondom nieuwe energie en innovatie. We organiseren het TransFuture Festival samen met partners die zorgdragen voor het inhoudelijke programma en samen met ons het festival vormgeven.

Het TransFuture Festival draagt op donderdag 22 juni het karakter van een business to business event, waarbij kennis delen, netwerken en bijpraten in een goeie festival-sfeer centraal staat.

De programma-opzet is als volgt:

- Gemeente Groningen – partner evenementen duurzame stad, waterstof en Next City
- BarnTalks – o.a. EnergySense
- EAE debat – in het kader van EAE leeractiviteiten
- Markt met duurzame/energie innovaties
- Building – Sneak preview en Huis van Morgen (ovb)
- Rondleidingen EnTranCe
- GroenGas Barbecue v.a. 17.00 uur
- Avondprogramma – eind 22.00 uur

Op vrijdag 23 juni vindt als in het kader van het festival de finale plaats van de Energy Challenges. Daarin zijn jongeren van basis- en voortgezet onderwijs uitgedaagd om op eigen wijze campagne te voeren voor energiebesparing en duurzaamheid op school en in hun omgeving. De beste ideeën worden gepresenteerd en de winnende campagnes bekendgemaakt.

Bron: http://en-tran-ce.org/events/transfuture-festival-2017/Naar het overzicht