"Pit Lane Pack" op de Energica Ego

01 september 2019

De Energica Ego is pas compleet met het gratis "Pit Lane Pack".

De meest sportieve Energica, de Ego, wordt nu wel extra interessant door het Pit Lane Pack. Naast het standaard snelladen (20 min) krijg je nu een pakket met accessoires die eigenlijk bij elke Ego horen..

Energica Ego met

"Pit Lane Pack" accesoire pakket voor de Energica Ego, met een waarde van meer dan € 2100,-

De naam "Pit Lane Pack" doet al vermoeden dat dit om een pakket accessoires gaat die thuis hoort in een pitstraat. De carbon onderspolier complimenteert de reeds standaard aanwezige Carbon delen. Het zitcomfort wordt nog beter door de exlusieve tech seat. De tank wordt beschermt tegen krassen door de unieke tankpad. De duozit kan verwisseld worden met de cover voor de duozit, in de kleur van de motor. Voor de winterstalling is de stretch cover voor binnengebruik ideaal om het stof te weren. Met de speciale steunen, zet je zowel het voor als achterwiel eenvoudig vrij.. Alleen de bandenwarmers zijn nog niet inbegrepen in deze kit.

Techseat

Energica Ego tech seat.De techseat voor Energica Egi is van een zachter materiaal en heeft speciale sticksels. Deze optie geeft de Energica Ego een nog exclusiever uiterlijk en combineert dit ook nog eens met een hoger comfort.

Tankpad

Energica Ego Tankpad / Tankbescherming

Bescherm je tank door de unieke tankpad voor de Energica Ego. De carbon print met het Energica logo zijn voorzien van een transparante laag die krassen van ritssluitingen voorkomen. 

Achterbok en voorwielsteun

Energica Rear Stand met Bobbins           Energica Ego voorwielsteun

Zet de wielen van je Energica eenvoudig vrij met deze speciale steunen.

Stretch indoorcover

Energica Stretch cover voor binnen gebruik.

IIdeaal voor het stofvrij overwinteren of de andere dagen dat je niet aan het rijden toe komt. De strech indoorcover beschermt tegen invloeden van buitenaf. Deze hoes voor binnengebruik is voorzien van een speciale opening om de laadkabel door te voeren. Eenvoudig aan te brengen en met opbergzak voor de hoes.

Carbon onderspoiler

Energica Carbon onderspolier

Er is standaard al best veel carbon aanwezig, zoals het binnenspatbord, voorspatbord, zijpanelen en kettingbeschermer. De Carbon onderspoiler (of bellypan) maakt het helemaal af.

Rear Seat Cowl (Duo zit cover)

Energica Ego Duo Cover Sports Black - Corsa Kit ClientiEnergica Ego Duo Cover Pasion Red - Corsa Kit ClientiEnergica Ego Duo Cover Lunar White - Corsa Kit Clienti

Verwissel eenvoudig de duo zitting met deze cover in de kleur van je motor. Perfect sluitend met de opdruk "Corsa Kit Clienti" laat duidelijk zien dat deze cover onderdeel is van de speciale "Corsa Kit Clienti" om een standaard Energica Ego te prepareren voor circuit gebruik.

Bron: www.electricmotorcycles.nl


Naar het overzicht