Touring Pack op elke Energica EsseEsse9 en EsseEsse9 Special

01 september 2019

Gratis zijkoffers, windscherm en tanktas bij de oldschool Energica EsseEsse9 en EsseEsse9 Special

Kies je nu voor een Energica EsseEsse9 of EsseEsse9 Special wordt ze nu wel heel compleet geleverd. Naast het standaard snelladen (20 min)  en beide laadkabels, wordt ze aangekleed met het Tour Pack....

Energica EsseEsse9 met Touring Pack 

"Touring Pack" Energica EsseEsse9, met een waarde van meer dan € 1600,-

Het pakket maak de lange weekend toeren en het dagelijkse woon-werk verkeer een stuk aangenamer op de elektrische motor. De verwarmde handvatten houden je handen warm terwijl het scherm je beschermt tegen de rijwind. De zijkoffers maken het makkelijk om de laadkabels mee te nemen.  Beide laadkabels, die zonder meerprijs meegeleverd worden, passen samen met gemak in één van de koffers. En dan is er nog ruimte genoeg over om je bagage voor een week motorrijden mee te nemen. Nog ruimte te kort? Geen probleem, we leveren er ook nog een tanktas bij! 

Het "Touring Pakket" samengevat

  • Zijkoffers met rek
  • Tank bag met tank cover 
  • Windscherm 
  • Verwarmde handvatten 

 

De zijkoffers

GIVI ST604 MULTILOCK EsseEsse9 Blue    GIVI ST604 MULTILOCK EsseEsse9 GOLD

GIVI ST604 MULTILOCK EsseEsse9 GREY    GIVI ST604 MULTILOCK EsseEsse9 RED

De zijkoffers op de EsseEsse zijn de GIVI ST604 MULTILOCK. Deze erg ruime koffers zijn meer dan groot genoeg om beide laadkabels, zowel die voor thuis als voor de laadpaal, mee te nemen. Deze ruime koffers zijn eenvoudig mee te nemen en op het minimalistische kofferrek te klikken. Afsluitbaar en standaard geleverd met slot. De zijpanelen zijn in 4 verschillende kleuren leverbaar. 

Tanktas

Tanktas voor de Energica Eva

Het blijft raar om tanktas te zeggen op een elektrische motor. De tanktas is eenvoudig te verwijderen van de gemonteerde basis. De tanktas is groot genoeg om een helm in op te bergen en voorzien van diverse zijvakken en transparante bovenkant.

Windscherm

 Energica EsseEsse9 Windscherm

Het sportief gevormde windscherm houdt de wind van het bovenlichaam. Daarbij zorgt de stroomlijn voor een iets lager verbruik.

Verwarmde handvatten

Verwarmde handvatten Energica Eva

Bang voor koude handen? Ook daar hebben we een oplossing voor. De in 3 standen instelbare verwarmde handvatten zijn ook onderdeel van het promotiepakket.

 

Energica heeft een promotie aangekondigd op accessoires voor de Energica modellen. De promotie is geldig tot en met 31 oktober 2019 op alle nieuwe bestelde motoren en op 2019 voorraad motoren. Daarnaast zijn ook de fiscale voordelen van toepassing op deze motoren.

Bron: www.electricmotorcycles.nl


Naar het overzicht