Over ons

Electric Motorcycles Nederland

Electric Motorcycles Nederland is de specialist op het gebied van elektrische motoren, zowel in verhuur, verkoop onderhoud als gespecialiseerde events en motorreizen. 

De klant vindt bij Electric Motorcycles uitsluitend elektrisch aangedreven vervoermiddelen, bij ons vind je alle elektrische motormerken. Electric Motorcycles is de enige onderneming in de Benelux die deze voertuigen zowel verkoopt als verhuurt. Wij combineren dit met een landelijke onderhoud- dekkingsgarantie, een unieke breng- en haalservice als er (nog) geen locatie in de buurt is en een winterstalling arrangement.

Experience Electric / Try Electric

We beperken ons niet tot de verkoop en verhuur. Wij gaan verder door zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met  elektrische motoren. Naast het geven van presentatie's, organiseren we proefritten, tourtochten en zelfs meerdaagse tochten om te laten zien dat elektrisch motorrijden gewoon leuk is, dit doen we allemaal onder de term "Experience Electric!"

Practice what you preach!

Als bedrijf doen we natuurlijk zelf ook wat we zeggen, zo maken we zelf gebruik van elektrische voertuigen voor het transport van onze producten. Afhankelijk van hoe snel, waar of hoeveel motoren we ergens af leveren gebruiken een Nissan ENV200 of een Tesla Model X voorzien van motordrager. Als we meer dan twee motoren vervoeren gebruiken we een gesloten Brian James Trailer, speciaal ingericht voor motortransport.