Touring Pack op elke Energica Eva

01 september 2019

Gratis zijkoffers, windscherm en tanktas bij de sportieve Energica Eva

Kies je nu voor een Energica Eva wordt ze nu wel heel compleet geleverd. Naast het standaard snelladen (20 min)  en beide laadkabels, wordt ze aangekleed met het Tour Pack....

Energica Eva met Tour Pack

 

"Touring Pack" Energica Eva, met een waarde van € 1514,92

Het pakket maak de lange weekend toeren en het dagelijkse woon-werk verkeer een stuk aangenamer op de elektrische motor. De verwarmde handvatten houden je handen warm terwijl het scherm je beschermt tegen de rijwind. De zijkoffers maken het makkelijk om de laadkabels mee te nemen.  Beide laadkabels, die zonder meerprijs meegeleverd worden, passen samen met gemak in één koffer. Ruimte genoeg over om je bagage voor een weekendje motorrijden mee te nemen. Nog ruimte te kort? Geen probleem, we leveren er ook nog een tanktas bij! 

Het "Touring Pakket" samengevat

  • Zijkoffers met rek
  • Tank bag met tank cover 
  • Windscherm 
  • Verwarmde handvatten 

 

De zijkoffers

Zijkoffers Energica Eva

De zijkoffers op de Eva zijn groot genoeg om beide laadkabels, zowel die voor thuis als voor de laadpaal, mee te nemen. Toch blijft de motor heerlijk slank om lekker tussen de file door te rijden. De koffers zijn eenvoudig mee te nemen en op het minimalistische kofferrek te klikken. (Slot in de koffers ingebouwd)

Tanktas

Tanktas voor de Energica Eva

Het blijft raar om tanktas te zeggen op een elektrische motor. De tanktas is eenvoudig te verwijderen van de gemonteerde basis. De tanktas is groot genoeg om een helm in op te bergen en voorzien van diverse zijvakken en transparante bovenkant.

Windscherm

Windscherm voor de Energica Eva

Het sportief gevormde windscherm houdt de wind van het bovenlichaam. Daarbij zorgt de stroomlijn voor een iets lager verbruik. Op de Eva is het windscherm in hoogte verstelbaar.

Verwarmde handvatten

Verwarmde handvatten Energica Eva

Bang voor koude handen? Ook daar hebben we een oplossing voor. De in 3 standen instelbare verwarmde handvatten zijn ook onderdeel van het promotiepakket.

 

Energica heeft een promotie aangekondigd op accessoires voor de Energica modellen. De promotie is geldig tot en met 31 oktober 2019 op alle nieuwe bestelde motoren en op 2019 voorraad motoren. Daarnaast zijn ook de fiscale voordelen van toepassing op deze motoren.

Bron: www.electricmotorcycles.nl


Naar het overzicht